Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Bika jegyébe, szemben áll a Nappal és a Vénusszal. Legyünk minél óvatosabbak, kerüljük el az érzelmi kockázatvállalást.
Vágólapra másolva!

A Hold a Bika jegyében jár. Az egész napot pihenéssel, relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben, nem nagyon akarunk kimozdulni otthonról. Ha lehetőségünk van rá, akkor egy kicsit lépjünk ki a mindennapi rutinból, és lassítsunk le, csodáljuk meg az élet mindennapi szépségeit - egy virág, egy zenemű, vagy egy szép festmény most nagy hatással lehet ránk, de nagyon tudjuk élvezni, ha finom ételeket vagy különleges borokat ehetünk-ihatunk.

Mindenképpen menjünk ki a szabadba legalább egy fél órára, és ha van kertünk, akkor foglalkozzunk egy kicsit a virágainkkal. Még a lakótelepeken, belvárosban élőknek is érdemes a növényeikkel foglalkozni: öntözzük meg őket tápoldattal, langyos vízzel mossuk le leveleiket. Ma különösen hálásak lesznek a törődésért.

A Hold ma szemben áll a Nappal és a Vénusszal. Kicsit elégedetlenek lehetünk az életünkkel, ezért a fantáziánk világába, az álmodozásba menekülhetünk. Bár különösen jó ötleteink támadhatnak ez alatt a földtől elrugaszkodott időszak alatt, ügyeljünk arra, hogy megvalósításuk most akadályokba ütközhet. Ma talán túlzottan is spirituálisak lehetünk, rózsaszín ködbe burkolózva látjuk a világot, ez pedig megakadályoz minekt abban, hogy objektíven tudjuk szemlélni a történéseket. Éppen ezért lehet, hogy olyan helyzetekbe is beleugrunk, amellyel túlságosan sokat kockáztatunk, mert csak pillanatnyi boldogságot ígér. A ma megismert titokzatos idegen szinte biztosan nem éri meg, hogy hosszú távú párkapcsolatunkat felrúgjuk érte.