Mel B és férje megerősítették fogadalmukat

Vágólapra másolva!
Melanie Brown, a Spice Girls együttes énekesnője és férje, Stephen Belafonte filmproducer másodszorra is összeházasodtak, egy Egyiptomban tartott ceremónián.
Vágólapra másolva!

Melanie Brown brit énekesnő, a Spice Girls együttes egyik tagja, és férje, Stephen Belafonte producer másodszorra is összeházasodtak. Egyiptomban, Hurghadán erősítették meg az esküvői fogadalmukat. A ceremónián csak az igazán közeli családtagok és barátok vettek részt - a Spice Girls egyik tagja sem kapott meghívót.

"Úgy gondoltuk, mindenképpen megtesszük, de csak a tíz , hozzánk legközelebb álló embert hívtuk meg. Ha az együttes többi tagja is részt vett volna, a szertartás már nem lett volna olyan visszafogott "- nyilatkozta Brown, aki az esküvő exkluzív fotóit 200 ezer fontért adta el az OK! magazinnak.

A tíz kiválasztott között volt Sarah Harding, a Girls Aloud együttes énekesnője, valamint Denise Van Outen és Fearne Cotton brit televíziós személyiségek, ám egyikőjük sem jelent meg a négynapos lagzin.

A 33 éves énekesnő egyébként még 2007 júniusában Las Vegasban ment hozzá Belafontéhoz. Mel B-nek ez a második házassága, és rövid, botrányos kapcsolata volt Eddie Murphy amerikai komikussal is.