Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Rák jegyében járja útját, trigonban áll a Marssal. Ma sokkal hajlamosabbak lehetünk az álmodozásra, a szórakozottságra és a feledékenységre is. Az, hogy kicsit "rózsaszínben" látjuk a világot, akár oda is vezethet, hogy mindenkiben túlzottan megbízunk, így könnyebben félrevezethetőek leszünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Rák jegyében járja útját. A Rák jegyre jellemző túlzott aggódás, folytonos idegeskedés különösen a gyomorra lehet rossz hatással. A túlzott stressz és mellé az egészségtelen táplálkozás könnyedén gyomorfekélyhez vezethet, amely nehezen gyógyítható, igen fájdalmas, és nagyon veszélyes betegség. A rossz táplálkozás, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás mellett bizonyos láz- és fájdalomcsillapítók is rossz hatással lehetnek a gyomor nyálkahártyájára, ezért a patikában vagy az orvostól olyan gyógyszereket kérjünk, amelyek minél kíméletesebbek. Vigyünk rendszert az életünkbe, és fogyasszunk rendszeresen vitaminban és rostokban gazdag táplálékokat. A fehér kenyeret cseréljük le teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukra, kerüljön minél több friss zöldség és gyümölcs az asztalunkra és rendszeresen fogyasszunk olajos magvakat is.

Ma a Hold trigonban áll a Marssal. Nagyon vitálisak lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor nem mennénk bele. Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is nagyszerűen ki tudjuk választani tetteinkhez. Ez a nap tökéletes egy kötetlenebb hangvételú üzleti tárgyaláshoz (például valamilyen sporttal egybekötve), hiszen nagyszerűen ki tudunk állni magunkért és lelkesedésünk másokat is magával ragad. Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Ösztönösen védjük a védelemre szoruló embereket, és érzelmeinket is intenzívebben éljük meg. Ennek az érzelmi intenzitásnak azonban nem csak jó oldala van. Ma sokkal hajlamosabbak lehetünk az álmodozásra, a szórakozottságra és a feledékenységre is. Az, hogy kicsit "rózsaszínben" látjuk a világot, akár oda is vezethet, hogy mindenkiben túlzottan megbízunk, így könnyebben félrevezethetőek leszünk.