Suri Cruise a legbefolyásosabb celebbaba

Vágólapra másolva!
Suri Cruise-t, Tom Cruise és Katie Holmes két és fél éves kislánya lett a legbefolyásosabb hollywoodi gyerek a Forbes magazin felmérése szerint. Suri három Jolie-Pitt gyereket, Heath Ledger kislányát és Madonna örökbefogadott fiát is maga mögé utasította.
Vágólapra másolva!

Suri Cruise a legbefolyásosabb sztárgyerek - derült ki a Forbes magazin felméréséből, mely a hollywoodi gyerekeket rangsorolta. Tom Cruise és Katie Holmes két és fél éves kislánya a tízes lista első helyén végzett, maga mögé utasítva három Jolie-Pitt testvért, a két és fél éves Shiloh-t, a hároméves Zaharát és a négyéves Paxot.

A Forbes már második alkalommal állította össze a listát, az ötévesnél fiatalabb sztárgyerekekből az alapján, hogy mennyire ismertek a szüleik, illetve, hogy mennyiszer bukkan fel a nevük vagy a fotójuk az újságcikkekben, internetes oldalakon vagy blogokban. Az előzetes listán még 50 hollywoodi kicsi neve szerepelt, majd a szűkített listából állították össze a rangsort, egy közvélemény-kutató cég segítségével.

A lista további helyezettjei: Sam Alexis Woods, Tiger Woods golfozó lánya; Cruz Beckham, David és Victoria Beckham fia; Matilda Rose Ledger, a néhai Heath Ledger és Michelle Williams lánya; David Banda, Madonna örökbefogadott kisfia; Sean Preston Federline, Britney Spears énekesnő elsőszülöttje és Sam Sheen, Charlie Sheen és Denise Richards lánya.

A szakértők, illetve az amerikai bulvárlapok szerkesztői szerint "a gazdasági válság idején az olvasók még jobban figyelnek a sztárok gyerekeire".

"Suri vagy Shiloh nagyon aranyos tipegők, a róluk készült képek is rendkívül bájosak" - mondta Dina Sansing, az US Weekly magazin egyik igazgatója. "Ha róluk olvashatnak, akkor elfelejtik a gondjaikat. Ráadásul, sokszor szimpatikusabbak és szerethetőbbek, mint a szüleik."