Megszületett Pete Wentz és Ashlee Simpson kisfia

Vágólapra másolva!
Csütörtök este megszületett Pete Wentz zenész és Ashlee Simpson-Wentz énekesnő első közös gyermeke, egy egészséges kisfiú. aki a Bronx Mowgli nevet kapta.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön éjjel, egy Los Angeles-i kórházban, megszületett Pete Wentz zenész és Ashlee Simpson-Wentz énekesnő első közös gyermeke. Az egészséges kisfiú (aki 52 centivel és 3,48 kilóval jött a világra) a Bronx Mowgli nevet kapta.

"Ashlee, Pete és Bronx baba is jól vannak, mindannyian boldogok, és köszönik a rengeteg gratulációt" - írta a házaspár szóvivője egy közleményben.

A 28 éves Wentz és a 23 éves Simpson májusban házasodtak össze, és nem sokkal az esküvő után jelentették be hivatalosan, hogy gyerekük lesz.

Simpson nővére, a szintén énekesnő Jessica néhány napja elárulta, hogy a testvére egyre nehezebben viseli a terhességet, és "mindent megtesz azért, hogy végre meginduljon a szülés".

"Ashlee borzasztóan érzi magát, és az egyetlen vágya, hogy végre megszülessen a gyereke" - mondta Jessica Simpson. "Minden trükköt bevet, amiről azt hallotta, hogy beindíthatja a szülést. Bevallom, én is nagyon várom, hogy végre nagynéni legyek. Biztos vagyok benne, hogy halálra fogom kényeztetni a kicsit."