Néhány perc alatt lezajlott Madonnáék válása

Vágólapra másolva!
Alig néhány perc alatt meghozta a döntését a londoni bíróság Madonna amerikai énekesnő és férje, Guy Ritchie filmrendező válóperében. A két híresség peren kívül egyezett meg: a vagyon nagyobbik részét Madonna kapja, a gyerekeket közösen nevelik tovább.
Vágólapra másolva!

Alig néhány perc alatt lezajlott a bírósági tárgyalás Madonna amerikai énekesnő és Guy Ritchie brit filmrendező válóperében. A meghallgatáson - melyen egyik hírtesség sem vett részt - az ügyvédek "kibékíthetetlen ellentétekre", illetve "Ritchie ésszerűtlen viselkedésére" hivatkozva kérték a házasság felbontását.

A Ciccone M. L. - Ritchie G. S. ügyben a bíróság elfogadta, hogy az 50 éves énekesnő és férje peren kívül megegyeztek a vagyon felosztásában és a közös gyermekek felügyeletét érintő ügyekben. A válóper egyébként egy "tömeges" ítélethozatal során zajlott, Madonnáék mellett 17 másik pár ügyében döntött a bíróság.

A válási egyezség legtöbb részlete nem került nyilvánosságra, de azt tudni lehet, hogy a közös vagyon (nagyjából 525 millió dollár) nagyobb részét Madonna kapja majd meg, Ritchié lesz a hatalmas wiltshire-i birtok, a három gyereket pedig közösen, felváltva nevelik tovább - még nem tisztázott az sem, hogy hol, mert Madonna az Egyesült Államokba akar költözni, Ritchie pedig Nagy-Britanniában kíván tovább élni.

A házasság hivatalosan hat hét és egy nap múlva válik érvénytelenné.

Az 50 éves énekesnő és 40 éves férje 2000 decemberében házasodtak össze Skóciában. Közös gyermekük, Rocco mellett együtt nevelték Madonna korábbi kapcsolatából született lányát, Lourdes-t is, két éve pedig örökbefogadtak egy malawi kisfiút, David Bandát.