Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, szextilben áll a Plútó bolygóval. Az átlagosnál sokkal kitartóbbak, célratörőbbek lehetünk, akár a megrögzöttségig is fajulhatnak a dolgok.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ez a veséinket érintheti - egy kis odafigyeléssel komolyabb problémákat, betegségeket is megelőzhetünk. Étrendünk összeállításánál vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük a paradicsom, kőképző hatású lehet. Igyunk minél több folyadékot, ezzel átmossuk a veséinket. Aki vesekőre vagy köszvényre hajlamos (esetleg fordult már elő ilyen betegség a családjában), az igyekezzen csökkentei a fehérjebevitelet is. Különösen az előre elkészített, feldolgozott húsféléket, szalámikat és kolbászokat érdemes kiiktatnia az étrendjéből, hiszen ezek legtöbbször rengeteg nátriumot is tartalmaznak, ez pedig szintén ronthatja a vesék állapotát.

Ma a Hold szextilben áll a Plútó bolygóval. Az átlagosnál sokkal kitartóbbak, célratörőbbek lehetünk, akár a megrögzöttségig is fajulhatnak a dolgok. Ezzel azonban jó lesz vigyáznunk, hiszen nem taposhatunk el másokat saját előrejutásunk érdekében. Lelki szinten saját magunk és mások érzelmi mélységei foglalkoztatnak, szeretnénk minél tisztábban látni a dolgokat. Azon kaphatjuk magunkat, hogy mások motivációin gondolkodunk, lehet, hogy az is foglalkoztat minket, hogy másokat hogyan használjunk fel saját céljaink érdekében.

Akár kényes, bizalmas információk juthatnak ma a fülünkbe kollégáinkról, közelebbi ismerőseinkről. Kiderülhetnek olyan dolgok is, amelyeket az illető mindenképpen takargatni akar. Ha lehet, ne éljünk vissza ezekkel, ne adjuk tovább a hallott dolgokat.

Ez az ambiciózus, de ugyanakkor bizonytalan időszak komoly nyugtalanságot szülhet a lelkünkben. Megtisztulásra, rendrakásra vágyunk, és nemcsak a belső világunkban, hanem a külsőségekben is: talán arra ébredünk éjjel, hogy ki akarjuk selejtezni a szekrényeket, fiókokat. Engedjünk ennek a vágyunknak, a fizikai rendrakás során legtöbbször a lelkünkben is helyére kerülnek a dolgok.