Britney Spears öregszik és unatkozik

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő a Rolling Stone magazinnak adott interjúban beszélt arról, úgy érzi, öregszik és nehezen talál vissza a régi kerékvágásba, a hétköznapjai pedig kifejezetten unalmasak.
Vágólapra másolva!

Britney Spears, a botrányairól is elhíresült amerikai énekesnő úgy érzi, öregszik, és tavalyi botlásai után nagy nehezen sikerül csak visszarázódnia a mindennapokba - amelyeket, saját bevallása szerint, rettenetesen unalmasnak talál. A 26 éves énekesnő mindezt a Rolling Stone magazinnak adott interjújában mondta el.

"Olyan az életem, mint Bill Murray-nek az Idétlen időkig című filmben: minden napom egyforma. Tényleg úgy érzem magam, mint egy aggastyán: már este fél tízkor az ágyban vagyok, és nem megyek sehova, nem járok szórakozni"- nyilatkozta az énekesnő.

Spearsnek a randevúzás sem megy könnyen, mert a biztonsági emberei mindenhová elkísérik.

"Nemrég volt egy randim, ahová velem tartott az asszisztensem Brett, és a menedzserem, Larry Rudolph barátja, Adam Leber. Már mikor odaértünk, éreztük, hogy ez így nem lesz jó. A férfi úgy nézett ki, mint egy idős, vézna Harry Potter. Minél hamarabb el akartam jutni a desszertig, hogy aztán mehessek. Egy másik alkalommal egy nagyon-nagyon magas férfival találkoztam, kicsit öreg is volt hozzám. Próbáltuk kérdezgetni: ' Szóval, harcművészettel foglalkozol, de mégis melyik ágával?' 'Mindegyikkel'- válaszolta ő. Próbáltam kiheverni ezeket a dolgokat, de egyáltalán nem megy könnyen. De most már nevetünk az egészen"- mondta Spears.

A Rolling Stone magazin egyik szerkesztője, Jodi Peckham, aki már többször dolgozott együtt Spears-szel, azt mondta az MTV-nek, hogy a mostani címlapfotózáson az énekesnő "lazább, nyugodtabb és összeszedettebb" volt, mint korábban.

"Britney az édesanyjával, az asszisztensével és a sajtósával érkezett, nyugodt és barátságos volt. Sokkal könnyebb volt vele dolgozni, mint korábban" - mondta Jodi Peckman. "Már egyáltalán nem olyan gyerekes, mint évekkel ezelőtt volt, mi pedig így meg tudtuk mutatni, hogy milyen gyönyörű, fiatal nő. Egyértelműen látszik, hogy sokat változott előnyére az elmúlt évben."