Szerelmi horoszkóp december 4-től 11-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Az őszinteség lehet most a legcélravezetőbb az érzelmi életedben: akár a szerelmeddel, akár a kiszemelteddel, akár a szívedhez közel álló ismerősökkel beszélgetsz, ne szépíts feleslegesen a mondanivalódon - de ne is akarj másokat csak azért kritizálni, hogy az erődet fitogtasd! Ha érzik, hogy nem akarsz nekik rosszat, akkor szinte gondolkodás nélkül elfogadják majd a véleményedet. A jövő héten próbálj meg egy kis időt arra szánni, hogy kielemzed a saját érzéseidet; meglepő dolgokra döbbenhetsz rá.

Bika (április 21. - május 20.)
Elég nehéz napjaid lehetnek, és te most nem nagyon vagy abban a hangulatban, hogy megértéssel, kedvességgel, türelemmel fordulj a többi ember felé, ezzel pedig csak még elviselhetetlenebbé teszi ezt az időszakot. Igyekezz kerülni a társaságot (most úgyis jobban érezheted magad egyedül), és próbáld meg elmondani másoknak, hogy most nem igazán vagy jó kedvedben. A hirtelen döntéseket, szerelmi vallomásokat is halaszd el egy másik hétre... A legfontosabb talán az lehet, hogy "túléld" a következő időszakot, anélkül, hogy vérig sértenél valakit, vagy rettenetesen összevesznél a szeretteiddel.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A következő napokban sokkal több pihenésre lehet szükséged, és ezzel az is együtt jár, hogy nem szívesen töltöd az idődet a kedveseddel - legalábbis nem úgy, ahogy ő szeretné. Te ugyanis most lazább, csendesebb és bensőségesebb programokra vágynál, ő pedig legszívesebben belevetné magát az éjszakába, vagy elmenne sportolni. Szerencsére, a jövő hét elején már sokkal élénkebb, aktívabb leszel, és sokkal nagyobb lelkesedéssel teljesíted a párod kívánságait.

Rák (június 22. - július 22.)
Meglepően türelmetlen lehetsz, és a kedvesed, illetve a szeretteid nem is nagyon tudják, hogy hogyan viselkedjenek veled - annyira nincsenek hozzászokva a jelenlegi hangulatodhoz, hogy nem tudják, miként cselekedjenek. A legjobb lenne, ha megpróbálnád elfogadni mások tempóját - még akkor is, ha téged idegesít most a lassúság. Mivel rengeteg energiád van, a legjobb lenne, ha elmennél sportolni vagy táncolni; ez különösen akkor előnyös, ha éppen párt keresel magadnak, most nagy sikerrel találkozhatsz egy érdekes személyiséggel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Tele vagy energiával és lelkesedéssel, és ezt nagy sikerrel ragasztod át másokra is, ezért érdemes most mókás, érdekes programokat szervezned a kedveseddel. Hívd el egy "igazi" randevúra, vagy menjetek el együtt sportolni - egy kis játékos versenyzés most kifejezetten jót tehet a kapcsolatotoknak, és a kedvesed is nagyon élvezné, ha végre veled lehetne. A jövő hét elejétől egészen fantasztikus lesz a vonzerőd, ezért érdemes társaságba menned - különösen, ha még nem találtad meg a párodat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nyugalomra, csöndre, pihenésre van szükséged, és egyáltalán nem akarsz a kedvesed szórakozásaiban részt venni - szerencsére ő most nagyon toleránsan viselkedik veled, és bármit kész megtenni azért, hogy egy kicsit jobban érezd magad. A jövő hét elejétől azonban teljesen újjászülethetsz. Vidámabb és élettelibb lehetsz, és nagyon jó kedvvel teszel eleget a kedvesed vágyainak. Szervezzetek közös programokat, vagy utazzatok el néhány napra együtt!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Rengeteg dolog jár a fejedben mostanában, és a szerelemre valahogy nem jut időd - illetve, egyszerűen feleslegesnek tarthatod, hogy a romantikával foglalkozz. A kedvesed egy ideig tűr (sőt, örömmel le is veszi a háztartás terheit a válladról), de utána bizony elég rosszul viselheti, hogy nem foglalkozol vele eleget. Bár a dolgod nem lesz kevesebb, jobb lenne, ha őszintén elbeszélgetnétek arról, hogy mi mindent vagytok képesek megtenni egymásért és a kapcsolatotokért. Ha nem egyeznek a vágyaitok és terveitek, akkor gondolkozzatok el azon, hogy tartotok egy kis szünetet.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Elsősorban a baráti, családi kapcsolataidon lehet most a hangsúly, a szerelmedet egy kicsit elhanyagolhatod (szerencsére, ő most hasonlóképpen viselkedik, és többet foglalkozik a barátaival). A többi ismerősödtől viszont rengeteg szeretetet kaphatsz, és nagyon kellemesen érinthet téged az is, hogy a többiek örömmel fogadják a tanácsaidat, és felnéznek rád. Egy idő után azonban félre kell tenned a társasági életet azért, hogy a pároddal lehess - ő nagyon igényelheti az intimitást, és neked is boldogságot okozhat, hogy végre megélhetitek a kapcsolat bensőséges oldalát.

Nyilas (november 22. - december 21.)
A következő időszakban a kommunikáció lesz a legfőbb fegyvered a csábítási harcokban. Akár már hosszú ideje élsz ugyanabban a kapcsolatban, akár most készülsz arra, hogy meghódítsd valaki szivét, a "beszélőkéddel" érheted el a legnagyobb sikereket. Akár olyan emberekhez is közelebb kerülhetsz egy-egy átbeszélgetett este után, akikkel korábban elég hűvös volt a kapcsolatotok, vagy éppen valami miatt megszakadt. A jövő héten kaphatsz néhány olyan hírt, ami mélyen érint téged érzelmileg, ám hosszabb ideig tarthat, mire eljutsz odáig, hogy reagálni is képes leszel ezekre.

Bak (december 22. - január 20.)
A következő napokban rengeteget tervezgethetsz, és csodás álmokat szövögetsz, melyben - természetesen - a kedvesed és te játszhatjátok a főszerepet. Azt azonban nem tudod, hogyan is lehetne ezeket a vágyakat megvalósítani. Mindenképpen mondd el ezeket a kedvesednek, hátha neki lesz valami jó ötlete... A jövő héten nagyon kellemes napjaid lehetnek, különösen akkor, ha együtt tölthetsz a családoddal egy kis időt. Mindenképpen szervezz egy közös programot velük: menjetek el együtt vásárolni, ebédelni vagy kirándulni, de egy társasjátékkal, kártyázással töltött estét is mindenki élvezhet!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Különösen, bizonytalanul érzed magad a héten, valahogy "semmi nincs rendben" körülötted, ám azt nem tudod megmondani, hogy mi is hibádzik. A párod (ha van) bármit megtenne azért, hogy egy kicsit felvidítson, de ő sem tudja megoldani azokat a problémákat, amelyeket te magad sem tudsz megfogalmazni. A jövő hét elején egyik-pillanatról a másikra helyrerázódhat minden, ezért érdemes lenne "meghálálni" a párodnak a gondoskodását. Ha éppen kapcsolatra vágysz, akkor a szellemi tehetségeidet csillogtasd meg az ellenkező nem tagjainak!

Halak (február 20.-március 20.)
Vissza kellene vonulnod egy rövid időre, mert nagyon érzékeny lehetsz mostanában, és ha túlságosan a figyelem középpontjába kerülsz, akkor bizony támadásokra és kritikákra is számítanod kell. Próbálj meg valamilyen csendes, belsőséges programot szervezni a szerelmeddel - ha pedig még csak keresed a párod, akkor hívd el a kiszemeltedet egy romantikus vacsorára. A lényeg, hogy nyugalomban legyetek, és ne kelljen túl sokat idegenek között vagy tömegben lenned. A jövő hétre kiegyensúlyozottabb hangulatba kerülsz, ezért a kapcsolatod is békésebbé válhat.