Heather Lockleart erősebbé tették a megpróbáltatások

Vágólapra másolva!
Heather Locklear, amerikai színésznő először adott interjút azóta, hogy szeptemberben letartóztatták, mert gyógyszerek hatása alatt vezetett. A Tonight Show-ban elmondta: kemény éve volt, de ahelyett, hogy összetörték volna, csak erősebbé tették a nehézségek.
Vágólapra másolva!

Heather Locklear, többszörös Golden Globe-jelölt amerikai színésznő, a Melrose Place egykori sztárja Jay Leno Tonight Showjában szerepelt, ahol elmondta: borzalmas éve volt.

"Tényleg nagyon várom a következő évet. Már csak három hét van hátra, úgyhogy talán jobb, ha otthon maradok"- mondta a 47 éves híresség, aki új, Flirting with 40 című tévéfilmja apropóján szerepelt a műsorban.

A színésznő ellen - aki júliusban négy hetet töltött gyógykezelésen depressziója miatt - még szeptemberben tartóztatta le a kaliforniai rendőrség, amikor is szemtanúk beszámolója szerint "furcsán viselkedett, képtelen volt normálisan vezetni az autóját, sőt, megpróbált egy forgalmas úton kiszállni a kocsijából". Lockleart akkor őrizetbe vették, és bár a vérében csak receptre kapható gyógyszerek nyomait találták, november 17-én hivatalosan is eljárást indítottak ellene közúti veszélyeztetés vádjával. Ha elítélik, hat hónapra börtönbe kell vonulnia.

"Voltam már jobban, de végül is minden rendben. Azt hiszem túljutottam a nehezén, amiért keményen megdolgoztam, de itt vagyok épen és egészségesen, és csak ez számít"- nyilatkozta.

"Sokszor gondoltam arra: bár otthon maradtam volna akkor este! De már azt érzem: megérte. Itt vagyok erősebben, boldogan és megtanultam sok, kemény leckét"- tette hozzá végül Locklear.