Rodriguez: Madonna és én csak barátok vagyunk

Vágólapra másolva!
Alexander Rodriguez baseball játékost az utóbbi időben Madonna új párjaként aposztrofálta a bulvársajtó -  a sportoló azonban egy interjúban most elmondta: mindez csak rosszindulatú pletyka, az énekesnővel csak nagyon jó barátok.
Vágólapra másolva!

Alexander Rodriguez, a Yankees 33 éves ütőjátékosa, megelégelve a pletykákat a People magazinnak most elmondta: Madonnával csak barátok, de van egy közös pont az életükben, mely mindkettőjük számára fontos, ez pedig a jótékonyság.

"Barátok vagyunk - ennyi az egész. És - a hírekkel ellentétben - sosem ültem a repülőjén"- mondta arra a pletykára reagálva, miszerint ő és Madonna, az énekesnő magángépével elutaztak egy hétre, kipihenni válásaik fáradalmait.

"Két koncertjén voltam eddig, de azt hallottam, hogy húsz fellépésére mentem el. Azt is olvastam, hogy közös lakást keresünk - persze ez sem igaz. Hasznos a humorérzék, amikor ilyen álhírekkel szembesülök. Különben, ha most minden pletykára válaszolnék, még három hétig beszélgethetnénk"- tette hozzá nevetve.

Az igaz ugyan, hogy múlt hétvégén Madonna és Rodriguez is Mexico Cityben tartózkodtak, ám a baseballsztár szerint ő egy gyerekek számára létrehozott baseball-intézet ügyeivel foglalkozott.

"Amikor kétszáz gyereket tanítasz játszani, az valami hihetetlen érzés. Inspirálod őket, hogy elérjék a céljaikat a baseballban, vagy bármi másban"- nyilatkozta Rodriguez, akinek Madonnához hasonlóan a jótékonykodás nagy szenvedélye.

"Nagyon tisztelem Madonnát, amiért olyan elkötelezetten próbálja jobbá tenni a világot. Csodálatra méltó a karrierje - de csak barátok vagyunk, de semmi egyéb"- tette hozzá.

A 35 éves feleségétől nemrég elvált Rodriguez azt is elmondta, hogy nagyon jól kijönnek volt párjával, és próbálnak két gyermeküknek-a négy éves Natashának és a hét hónapos Ellának- lehető legjobb szülei lenni.