Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Skorpióban jár, kvadrátban áll a Neptunusszal és a Vénusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk; az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket.
Vágólapra másolva!

A Hold a Skorpióban jár. Olyan témák kapnak központi szerepet az életünkben, amelyeket eddig tabuként kezeltünk, megpróbáltunk rejtegetni magunk és mások előtt is. Attól függően, hogy kire milyen hozzáállás jellemző, ezek a kérdések lehetnek összefüggésben a szexualitással, a pénzzel, a hatalommal (akár egy családon belüli hatalmi rangsorról is szó lehet) vagy az ösztönös vágyakkal. Ha valaki például önsanyargató fogyókúrát tartott idáig, akkor ma sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kitörnek belőle az elfojtott vágyak, és hatalmas mennyiségű ételt vagy édességet töm magába. Aki pedig eddig gátlásosabb volt az ágyban, az ma felszabadultabbnak érzi magát, és talán kicsit merészebb, kezdeményezőbb lesz.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal és a Vénusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk; az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket. Ha mindenképpen szükségét érezzük annak, hogy valamilyen mesterséges anyaggal pótoljuk azt, amit nem kapunk meg, akkor inkább valamilyen természetes szert, pl. gyógyteát válasszunk. Még jobban járunk azonban, ha felhívjuk egy családtagunkat vagy közeli barátunkat egy kis lelkizésre - bár az is igaz lehet, hogy túlságosan gyanakvóan fordulunk a többi ember felé, és könnyen félreértelmezzük az üzeneteiket. Ne "kombináljunk" feleslegesen, és ne essünk túlzásokba sem, ami a reakciókat illeti.