Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belépett a Rák csillagjegybe, szemben áll a Mars bolygóval. Sokkal agresszívabbak és élénkebbek lehetünk, mint más napokon, a legszívesebben csak mennénk előre a saját magunk által meghatározott úton, és senkire nem kívánunk tekintettel lenni.
Vágólapra másolva!

A Hold belépett a Rák csillagjegybe. Ezen a napon a szokásosnál is jobban vágyunk az érzelmi biztonságra, és arra, hogy szeretve érezzük magunkat. Ma minden gondolatunk az otthon, a család körül forog, szeretnénk a magunkénak tudni egy olyan erős hátteret, amely erőt adhat a mindennapokhoz. Akik azonban még egyedülállók, és nincs saját családjuk, azoknak is gyakrabban eszükbe jut ez a téma, és valami megmagyarázhatatlan okból rengeteget gondolnak az esküvőre, házasságra vagy a gyermekvállalásra. Ez a fajta éber álmodozás nagyon jó dolog, de az elkalandozott figyelem egyáltalán nem tesz jót a napi feladatok elvégzésének. Napközben próbáljunk meg a komolyabb feladatokra koncentrálni még akkor is, ha a lelkünk küzd ez ellen, és legszívesebben egész nap a (talán igen távoli) jövőt tervezgetné.

A Hold ma szemben áll a Mars bolygóval. Sokkal agresszívabbak és élénkebbek lehetünk, mint más napokon, a legszívesebben csak mennénk előre a saját magunk által meghatározott úton, és senkire nem kívánunk tekintettel lenni. Ennek a viselkedésnek sajnos rengeteg hátulütője lehet: még azokkal az emberekkel is könnyen összeveszünk, akik egyébként nagyon fontosak a számunkra, és akiknek a véleményére (más napokon) kíváncsiak vagyunk. Próbáljunk meg türelmesebbek és megértőbbek lenni!