Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Szűz csillagjegyben halad, trigonban áll a Nappal: kellemes időszaknak nézünk elébe, amikor minden jól alakulhat az életünkben.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Szűz csillagjegyben halad. Az érzelmek egy kicsit a háttérbe szorulnak, sokkal inkább a praktikusságot tartjuk ma fontosnak. Legszívesebben az életünk minden területét alaposan kitakarítanánk, lomtalanítanánk és újrarendszereznénk valami bonyolult katalógus alapján. Használjuk ki a mai napot arra, hogy ezt a nagyon gyakorlatias gondolkodást a magunk javára fordítsuk: tervezzünk meg valamit, amit eddig (éppen a túlzott praktikusságot megkövetelő szemléletmód miatt) halogattunk. Ma érdemes a pénzügyekkel foglalkozni egy kicsit: ha befektetéseket tervezünk vagy szeretnék adósságainkat rendezni, ma különösen jó szemmel tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelőt.

A Hold trigonban áll a Nappal: kellemes időszaknak nézünk elébe, amikor minden jól alakulhat az életünkben. Mivel készek vagyunk arra, hogy "kiadjuk" a bennünk rejlő - elsősorban szellemi - erőt, érdemes elgondolkozni a hosszú távú terveinken. A megvalósítást és a cselekvést azonban egy másik napra tegyük át, a mai napon ugyanis hajlamosak lehetünk elhamarkodottan dönteni (még akkor is, ha előtte hosszú ideig rágódunk) - és ezt természetesen később nagyon megbánhatjuk.