Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Mérleg csillagjegyben jár, kvadrátban áll a Nappal. Feszültséggel teli óráknak nézünk elébe, amikor az életünk minden területén konfliktusokra kell számítanunk. Elsősorban az érzelmeinkkel nem tudunk mit kezdeni, legszívesebben tombolnánk, még akkor is, ha a lelkünk mélyén tudjuk, hogy az objektivitás sokkal célravezetőbb lenne. 
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Mérleg csillagjegyben jár. Egészségügyi vonatkozásaiban ez főleg a vese területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön át elkísér. Ha tehetjük, használjuk ki a munkaszüneti napot és töltsük fel magunkat energiával. Tartsunk egy gyümölcs- vagy zöldségnapot, hogy ellássuk szervezetünket a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Menjünk ki a szabadba, sétáljunk legalább fél órát, szívjük tele a tüdőnket friss levegővel. Vegyünk illóolajos fürdőt és radírozzuk le a bőrünket. Természetesen ne csak a fizikai testünket kényeztessük, hanem a szellemünket, lelkünket is. Olvassunk el egy jó könyvet, hallgassunk kellemes zenét és beszélgessünk minél többet a szeretteinkel. Így sokkal több energiával fogunk tudni szembenézni az elkövetkező napok megpróbáltatásaival.

A Hold a mai napon kvadrátban áll a Nappal. Feszültséggel teli óráknak nézünk elébe, amikor az életünk minden területén konfliktusokra kell számítanunk. Elsősorban az érzelmeinkkel nem tudunk mit kezdeni, legszívesebben tombolnánk, még akkor is, ha a lelkünk mélyén tudjuk, hogy az objektivitás sokkal célravezetőbb lenne. Igyekezzünk kerülni a kockázatos helyzeteket (vagyis bármit, amelyben a vélemények ütköztetésére kell számítani), mert a mai napon képtelenek leszünk arra, hogy hűvös fejjel gondolkodjunk.