Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Nyilas csillagjegyben jár, kvadrátban áll a Vénusz és az Uránusz bolygókkal. A viták és veszekedések ilyen körülmények között könnyedén robbannak ki, bár látszólag semmilyen értelmes oka nincs annak, hogy egymásnak esünk. Próbáljuk meg elkerülni a felesleges perpatvarokat, amelyekbe sokszor csak azért megyünk bele, hogy ne unatkozzunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Nyilas csillagjegyben jár. A Nyilas napokon könnyen megfájdulhatnak a vénák és a comb területe. Fájhat a keresztcsont is, mert az időjárás ilyenkor gyakran változékonnyá válik, és az arra hajlamosaknál a fronthatások is hangsúlyozattabban jelentkezhetnek. Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorban állásokat, különösen akkor, ha nem vagyunk edzésben. A masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat. A Nyilas analógiának megfelelő növények, gyógynövények a zsálya, a kövirózsa és a turbolya. Ezek használata a mai napon különösen üdvös lehet. A vénák és a comb területén kerüljük a drasztikus beavatkozásokat, műtéteket.

A Hold ma kvadrátban áll a Vénusz és az Uránusz bolygókkal. Bár összességében nyugodtnak, békésnek érezhetjük magunkat, hajlamosak vagyunk többet belelátni bizonyos helyzetekbe, mint egyébként. Ezeknek a túlzásoknak sajnos ma a negatív hatásaival találkozhatunk: ahol direkt megtévesztést érzékelünk, lehet hogy csak némi kavarodásról van szó. Hirtelen indulataink megmagyarázhatatlannak tűnnek számunkra, s még saját érzelmeinket sem nagyon tudjuk hová tenni. A viták és veszekedések ilyen körülmények között könnyedén robbannak ki, bár látszólag semmilyen értelmes oka nincs annak, hogy egymásnak esünk. Próbáljuk meg elkerülni a felesleges perpatvarokat, amelyekbe sokszor csak azért megyünk bele, hogy ne unatkozzunk.