Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Bak jegyben jár. A lassúbb és megfontoltabb viselkedés lehet ránk a jellemző, tartsuk ezt szem előtt, amikor megtervezzük a napunkat.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Bak jegyben jár. A lassúbb és megfontoltabb viselkedés lehet ránk a jellemző, tartsuk ezt szem előtt, amikor megtervezzük a napunkat. A dinamikusságot, gyorsaságot igénylő feladatokat inkább halasszuk el egy másik napra, és ha sportolni megyünk, akkor válasszunk kitartást és erőt igénylő feladatokat. Érdemes a jógát vagy a pilatest is kipróbálni.

A Bak jegyre jellemző, hogy nagyon tudatosan szemléli az életet, és igyekszik mindent reálisan nézni - ez gyakran pesszimizmusba csaphat át, mert mindent egy kicsit rosszabbnak lát, mint valójában, és a legrosszabbra készül fel. Ez a mai napon úgy is jelentkezhet az életünkben, hogy kétségeink támadnak a saját életünkkel, elért eredményeinkkel és képességeinkkel kapcsolatban, talán nem bízunk magunkban annyira, mint más napokon, vagy nem kockáztatunk, nehogy belebukjunk egy-egy vállalkozásba.