Catherine Zeta-Jones elárulta szépségtrükkjeit

Vágólapra másolva!
Catherine Zeta-Jones walesi származású színésznő csak a hagyományos szépségápolási módszerekben bízik, melyek közül néhányat egy interjúban meg is osztott rajongóival.
Vágólapra másolva!

Catherine Zeta-Jones Oscar-díjas színésznőt, Michael Douglas színész feleségét sokan az egyik legszebb sztárnak tartják, ám ő drága luxuskozmetikumok helyett a háziszerekre esküszik.

"Méz és só keverékével szoktam bedörzsölni a testemet, ez bőrradír és testápoló is egyben, és még a ráncokat is eltünteti. Mikor lemosom, a bőröm ellenállhatatlan lesz"- nyilatkozta a 40 éves színésznő, aki néhány évig az Elizabeth Arden cég reklámarca volt.

"Gyakran eszem almát étkezések után, mert tisztítja és kifényesíti a fogakat. Az eperpüré, a gyümölcslé és az ananász is hasonlóan jó hatással van a fogakra, mert almasavat tartalmaznak, ami vérzéscsillapító és halványítja az elszíneződéseket"- árulta el további tippjeit a Chicago című musical sztárja. " A hajamat pedig mézzel és sörrel ápolom, csak az a hátránya ennek a módszernek, hogy napokig olyan szagom van tőle, mint egy söröshordónak.".

A filmsztár azonban bevallotta, mindezek ellenére nem nézhet ki minden nap, minden percben tökéletesen.

"Ki kell ábrándítanom azokat, akik azt hiszik, mindig úgy nézek ki, mint a képernyőn. Egy színésznő sem olyan az életben, mint a vásznon"- nyilatkozta Zeta-Jones.

Még több szépségtipp

Dörzsöljünk citromlevet a száraz fejbőrbe, ez segít legyőzni a korpát. Hasonló hatást tulajdonítanak a joghurt és olívaolaj keveréknek is.

A chili és a szója fogyasztása serkenti a hajnövekedést és hatásos a kopaszság ellen, hasznos továbbá, ha duzzadt, szexis ajkakat szeretnénk; egyszerűen dörzsöljük a magokat a szánkhoz.

A fogkrémet sokan használják bőrhibák kezelésére; kenjük a bőrre, hogy a pattanás leszáradjon, és hamarabb eltűnjön.

A teafiltereket használhatjuk a fáradt és bedagadt szem kezelésére; áztassunk meleg vízbe két filtert és helyezzük őket a szemhéjunkra 20 percre. Ezt alkalmazhatjuk a leégett bőrfelületeken is.

Az ecet segít eltüntetni a zúzódásokat, horzsolásokat. Keverjünk össze kevés ecetet és langyos vizet, majd egy vatta segítségével vigyük fel a sérült területre.