Salma Hayek állítólag Colin Farrell-lel randevúzik

Vágólapra másolva!
Salma Hayek, mexikói szármzású amerikai színésznő újra volt párjával, Colin Farrell-lel találkozgat. A két színész 2006-ban, egy filmforgatáson ismerkedett meg, ekkor rövid ideig randevúzgattak is, most pedig állítólag újra egymásba szerettek.
Vágólapra másolva!

Salma Hayek állítólag Colin Farrellel jár: a pár együtt jelent meg az idei Golden Globe-gálán, ahol egy szemtanú szerint "Colin többször is megcsókolta Salmát, és biztosan több volt ez, mint baráti puszi".

A mexikói származású, 43 éves Oscar- és Golden Globe-jelölt színésznő és a nála tíz évvel fiatalabb Golden Globe-díjas Farrell 2006-ban, a Kárhozott szeretők (Ask the Dust) című film forgatása alatt jött össze egy rövid időre, de kapcsolatukról akkor nem nagyon beszéltek.

Hayek a szakításukkor azt nyilatkozta, nagyon "imádja" Farrellt, és rendkívül bánja, hogy kapcsolatuk nem működött. Ebben ismerőseik szerint közre játszott, hogy a színész akkoriban drog- és alkoholfüggő volt.

"Colin szerelmes volt, de túlságosan a drog és az alkohol hatalma alatt állt ahhoz, hogy jó társa legyen Salmának. Most teljesen józan, úgyhogy sokkal jobbak az esélyeik" - nyilatkozta egy közeli barátjuk a National Enquirer magazinnak.

Hayek tavaly bontotta fel az eljegyzését Francois-Henri Pinault milliárdos üzletemberrel, akitől egy kislánya (a most 16 hónapos Valentina Paloma) is született.