Vágólapra másolva!
 

Az Everton FC hatmillió euróért megvásárolta a Sheffield United középpályását, Phil Jagielkát. A Blackburn Rovers új-zélandi védője, Ryan Nelsen öt évvel meghosszabbította szerződését.

Az RC Lens megszerezte a Toulouse FC védőjét, Lucien Aubeyt. A Juventus FC két fiatal focistája, Rey Volpato és Sebastian Giovinco kölcsönbe az Empoli FC-hez került.

A Tottenham Hotspur 12 millió eurót fizetett az AJ Auxerre francia védőjéért, Younes Kaboulért. Az AS Saint-Etienne védője, Hérita Ilunga a Toulouse FC-be igazolt.

A BBC értesülései szerint a Manchester United közel áll ahhoz, hogy megszerezze a West Ham United argentin támadóját, Carlos Tévezt. A Fulham FC leigazolta az Aston Villa északír középpályását, Steven Davist.

A Bolton Wanderers izraeli középpályása, Idan Tal hazatérhet a Beitar Jerusalembe. A Le Mans UC guineai támadója, Ismael Bangoura a Dinamo Kijevbe tart, a klub brazil csatárát, Grafitét pedig az AS Monaco csábítja.

Az argentin River Plate csatára, Ernesto Farías a francia Lorient FC-be igazolhat, a Boca Juniors védője, Daniel Díaz pedig a Getafe CF-ben köthet ki.

A brazil Grémio bal oldali középpályását, Lúciót a Hertha BSC figyeli. Az 1. FC Nürnberg cseh középpályását, Jan Polákot az RSC Anderlecht vinné. A Borussia Dortmund fiatal török középpályása, Nuri Sahin kölcsönbe a Feyenoordhoz kerülhet.

A Real Zaragoza kiszemeltje az AC Milan brazil csatára, Ricardo Oliveira.