Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen leigazolta az AS Roma francia középpályását, Ricardo Fatyt. Az 1. FC Nürnberg új szerzeménye a Feyenoord görög csatára, Angelosz Hariszteasz. A Sevilla FC csapatkapitánya, Javi Navarro meghosszabbította szerződését.

A Liverpool FC walesi csatára, Craig Bellamy 11 millió euróért a West Ham Unitedbe igazolt. A West Ham északír kapusa, Roy Carroll viszont a skót Rangers FC-ben kötött ki.

Az Aston Villa a francia Le Havre AC utánpótlás-válogatott kapusát, Steve Mandandát teszteli. Az OGC Nice védője, Cédric Varrault az AS Saint-Etienne-be tart.

Az RC Deportivo portugál középhátvédje, Jorge Andrade alighanem a Juventus FC-ben folytatja pályafutását. A Paris Saint-Germain védője, Sylvain Armand 2011-ig meghosszabbította a szerződését.

A Real Madrid brazil középpályása, Emerson az ügynöke állítása szerint marad a királyi gárdánál. A Cagliari csatára, Antonio Langella az Atalantába igazolt.

A Borussia Dortmund dél-afrikai középpályását, Steven Pienaart a Manchester City vinné. A Fulham FC bejelentkezett a Wigan Athletic szenegáli csatáráért, Henri Camaráért.