Rod Stewart tíz fontot fizett minden trágárság után

Vágólapra másolva!
Betelt a pohár Rod Stewartnál, legalábbis ami a popsztárok csúnya beszédét illeti. A skót énekest annyira felháborította a szombati Live Earth szuperkoncerten hallott sok trágárság, hogy fogadalmat tett: fizet a közönségnek, ha káromkodáson kapják.
Vágólapra másolva!

Rod Stewart kedden Coventryben, a Ricoh Arenában lépett fel, és itt adott hangott nemtetszésének a Live Earth közvetítésekor hallott trágár kifejezések miatt.

Az énekes ott helyben meg is ígérte, hogy ha trágárkodáson kapják, akkor a közönségből mindenki fejenként tíz fonttal lesz gazdagabb.

"Hallottam embereket nyilvánosan szitkozódni a szombati Live Earth koncerten, ez annyira olcsó és lehangoló volt" - panaszkodott Stewart. "Ha halljátok, hogy trágárkodok a színpadon, mindegyikőtök kap egy tízest."

A szombati Live Earth londoni állomásán a komikus Chris Rock csapta ki a biztosítékot Stewartnál és más, érzékenyebb lelkű nézőknél, amikor a közönséget "motherfuckersként" szólította meg a Red Hot Chili Peppers fellépése előtt.

A konferansziét rögtön utána le is keverték, és a BBC többször is elnézést kért Rock szóhasználata miatt, amely azonban így is hatással volt másokra: később Madonna is hasonlóképpen buzdította a közönséget fellépése alatt.