Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd harmadik mérkőzését is megnyerte a labdarúgó NB I-ben, miután hazai pályán 5-1-re legyőzte a Fehérvár együttesét. A lefújás után a győztes csapatból Vincze Gábor, a vesztes fél részéről Simek Péter nyilatkozott az [origo]-nak, előbbi örült, hogy hat hónap után jó játékkal tért vissza, és bocsánatot kért a Honvéd-drukkerektől egy pár évvel ezelőtti meggondolatlan tettéért, míg utóbbi meglehetősen csalódottan értékelt.

Bár a mérkőzés a Fehérvár szempontjából indult kedvezőbben, hiszen a 11. percben Bozic büntetőjével a Fejér megyeiek szereztek vezetést, három minutummal később Dobos szintén 11-esből egalizált. A kispestiek az éppen a Fehérvár elől megkaparintott Palásthy és a brazil Diego találataival még a szünet előtt kétgólos előnyre tettek szert, majd a hajrában két csereember, Bárányos és Hercegfalvi révén fölényessé tették a diadalt.

Supka Attila csapatában a bajnokság során először szerepelt kezdőként Vincze Gábor, akinek leigazolása elég komoly felzúdulást keltett a drukkerek körében, mivel korábban, még Sopron-játékosként megütött egy kispesti fanatikust. Az ultrák verbálisan meg is találták a középpályást az ausztriai edzőtáborban, aminek az lett a következménye, hogy George F. Hemingway tulajdonos két szurkolót kitiltott a Bozsik-stadionból a nem éppen Arany János sorait idéző stílus miatt.

Hogy nem minden Honvéd-drukker neheztel Vinczére, azt jelzi, hogy lecserélése után a tribünön ülők megtapsolták, ami nagyon jól esett neki, azoktól pedig, akik a korábbi tette miatt haragszanak rá, ezúton is bocsánatot kért.

A másik oldalon Simek Péter jóval szomorúbban formálta a szavakat, a villámgyors jobbszélső elmondása szerint nem szokott ilyen vereségekben benne lenni, és úgy érzi, nem véletlen, hogy hetek óta rossz passzban van a csapata, mert előre és hátra sem működik a játékrendszer. Bár a három fordulóban szerzett egy pont nem nevezhető ideális rajtnak, Simek nagyon reméli, hogy sikerül összekapniuk magukat, és már a Vasas ellen tudnak javítani.