Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 22-én a Puskás Ferenc-stadionban fogadja a világbajnok olasz együttest. Várhidi Péter szövetségi kapitány még csak bő keretet hirdetett, az [origo] a meccsel kapcsolatban Balajcza Szabolcsot és Rajczi Pétert szólaltatta meg.

Balajcza Szabolcs, az Újpest FC kapusa úgy véli, már az is nagy dolog, hogy a szövetségi kapitány a legjobb három hálóőr között számításba vette őt.

"Megtiszteltetés, hogy kerettag vagyok, nekem már az öröm lenne, ha a padra odaülhetnék az olaszok elleni válogatott meccsen" - nyilatkozta az [origo]-nak. "Az olaszok erős kerettel jönnek, ők játsszák a világon a legszervezettebb futballt. Ráadásul ott véd a világ legjobb kapusa, nehéz lesz nekik gólt rúgni."

Rajczi Péter elmondta, tudja, a játékosok nem nagyon vannak kibékülve Roberto Donadonival. "Tény, Lippi tekintélyesebb edző volt, mint utódja."


Az Újpesti csatár azt is kifejtegette, miért kellemesebb a világbajnokkal szemben pályára lépni. "Jobb érzés Olaszország ellen játszani, mint valamelyik kiscsapat ellen, hiszen így menedzserek is figyelhetnek minket."