Vágólapra másolva!
Az internetezők szavazataira vár a hazai klipverseny, a hvg.hu által indított Klipszemle. A hat kategória győzteseit ugyanis a netezők választhatják ki.
Vágólapra másolva!

Hat kategóriába csoportosították a videoklipeket a hvg.hu munkatársai, s augusztus 27-ig várják az internetezők voksait ezek legjobbjainak kiválasztásához. A hazai és nemzetközi videomegosztók kínálatából bejutott kisfilmek közül feltűnően sok a zenei jellegű: ismert számok alá kevert saját filmek és karaokee-jellegű videók egyaránt versengenek. Önálló kategóriában mutatkoznak meg az animációs filmek, és a riport-jellegű művek is, valamint külön találni a filmetűdöket és a kvázi-életműveket. Ez utóbbi egy-egy videómegosztón nagyszámú saját klipet felvonultató személy összes filmjének a bemutatását jelenti.

A Klipszemle az utolsó eleme a hvg.hu nyárra hirdetett többfordulós internettartalom-versenyének, korábban helyi lapok, illetve a tavalyról már ismert blogverseny fordulói tartották ébren a netezők érdeklődését. A klipversenyre nevezett filmek itt tekinthetők meg, szavazni pedig itt lehet rájuk.