Vágólapra másolva!
Az RC Lens megszerezte a svájci Young Boys középpályását, Abdou Kader Manganét. Az Aston Villa a Fulham FC középhátvédjét, Zat Knightot szeretné leigazolni. A Paris Saint-Germain portugál csatárát, Pauletát a Real Betis csábítja.

Az Energie Cottbus a Levszki Szófia csatárát, Emil Angelovot teszteli. A Palermo középpályása, Davide Matteini a Livornóban köthet ki. A Lazio csatára, Simone Inzaghi az Atalantához kerülhet kölcsönbe.

A Real Madrid csatárát, Roberto Soldadót a Benfica szeretné megszerezni, Júlio Baptistáért pedig a Liverpool FC jelentkezett be. A West Ham United kiszemeltje a Reading FC balhátvédje, Nicky Shorey.

Az Everton FC szeretné megszerezni a Bolton Wanderers középpályását, Kevin Nolant. A VfB Stuttgart szerb csatára, Danijel Ljuboja a Fulham FC-nél szerepel próbajátékon. A CA Osasuna bejelentkezett a Celtic FC holland védőjéért, Evander Snóért.

A Getafe CF leigazolta az Atlético Madrid fiatal támadóját, Brauliót. A Manchester City középpályása, Michael Johnson négy évvel meghosszabbította szerződését. A Sunderland AFC újabb volt Manchester United-játékost igazolt Daniel Higginbotham személyében, akit a Stoke Citytől vettek meg.

A Lazio az uruguayi Nacional hálóőrével, Fernando Musireával szeretné megoldani kapusgondjait. Az Athletic Bilbao nem tett le az FC Barcelona csatárának, Santiago Ezquerrónak a megszerzéséről.