Játékos mobil és zenebolt a Nokiától

Vágólapra másolva!
A finn gyártó ma mutatta be új modelljeit, amelyek között van egy kimondottan játékra szabott modell, pár zenetelefon, de emellett megújult az N95-ös is.
Vágólapra másolva!

A Nokia Londonban mutatta be az N-Gage utódjának szánt N81-est, amely egy szögletes, szétcsúsztatható modell nagyméretű kijelzővel, látványos, 3D-s ikonokkal és dedikált játékvezérlő gombokkal. A készülék 3G-s és wifi-hálózaton keresztül is csatlakozhat az internetre, és a zenehallgatás kedvéért jack-es fülhallgatóaljzata is van.

Forrás: Nokia
N81: szögletes forma, nagy kijelző, spéci gombok

A készülék ára körülbelül 450 dollár, vagyis 85 ezer forint lesz, és a cég online zene- illetve játékáruházat is elindít hozzá még idén. A letölthető zeneszámokért 1, míg a játékokért 6-10 eurót fognak kérni.

Az N81-eshez hasonlóan fekete színben mutatkoztak be a Nokia új zenemobiljai is, így az 5310-es szétcsúsztatható és az 5610-es téglalap formájú modell is. A cég 5 megapixeles, GPS-szel ellátott modellje, az N95-ös csak annyiban újult meg, hogy 8 gigabájt beépített memóriát kapott - ugyanennyivel rendelkezik egyébként az N81-es modell is.