Már több mint egymillió iPhone-t adtak el

Vágólapra másolva!
Az Apple mobiltelefonjának eladási üteme felülmúlta a cég minden korábbi várakozását, és ilyen tekintetben még az iPodnál is sikeresebb.
Vágólapra másolva!

A cég hivatalos közleménye szerint az iPhone szeptember 9-e körül lépte át az egymilliós eladott példányszámot - adta hírül a VNUNet.

Steve Jobs, a cég vezetője ennek kapcsán megemlítette, hogy a készülék sokkal jobban teljesített a piacon, mint az Apple több más korábbi sikerterméke: az iPodból például két év alatt kelt ennyi.

A cég június 29-én dobta piacra az iPhone-t, egyelőre csak Észak-Amerikában, egyetlen mobilszolgáltatóval, az AT&T-vel együttműködve. Az Apple eredetileg úgy becsülte, hogy szeptember végéig adnak el egymillió darabot a készülékből, és két éven belül szeretnék elérni a tízmilliós példányszámot.

A készülék európai bevezetéséről még nincs hivatalos információ, csak annyit lehet tudni, hogy év végéig szeretnék megjelentetni az iPhone-t a kontinensünkön, és állítólag három mobilszolgáltató, a T-Mobile, az O2 és az Orange jött szóba, mint lehetséges partner.