Vágólapra másolva!
A címvédő Debrecen két góllal nyert a 49. perctől tíz emberrel játszó Vasas ellen a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Soproni Liga 8. forduló:
DVSC-TEVA - Vasas 2-0 (1-0)
Debrecen, 7000 néző
vezette: Berger
DVSC: Balogh J. - Bernáth (Sándor 58.), Komlósi, Mészáros, Takács - Dombi (Kiss Z. 71.), Vukmir, Leandro, Czvitkovics - Zsolnai (Kerekes 63.), Sidibe
Vasas: Németh G. - Kincses, Pandur, Unierzyski, Tóth A. - B. Tóth (Balog Zs. a szünetben), Pavicevic, Tandari (Somorjai 62.), Kiss K. (Piller 78.) - Lázok, Németh N.
gól: Komlósi (42.), Kerekes (89.)
kiállítva: Pavicevic (49.)
sárga lap: Takács (29.), Komlósi (47.), illetve Pavicevic (28., 49.), Tandari (41.), Tóth A. (71.)

Kevés említeni való esemény akadt az első félidőben. A debreceni támadásokból eleinte hiányzott az átütőerő, a kontrázó Vasas pedig nem jelentett komoly veszélyt Balogh kapujára. A játékrész lefújása előtt néhány perccel aztán a szemfüles Komlósi megszerezte a vezetést a hazaiak javára.

Forrás: MTI

Alapvető változást a játékban a második félidő sem hozott. A bajnok ezen az estén önmagához képest gyengébb produkciót mutatott, de a két gól mindenképpen megérdemelt. Az angyalföldiek a 49. perctől emberhátrányban játszottak: Pavicevic azért kapta második sárga lapját, mert megpróbálta megütni ellenfelét.

A vendégekben a kiállítás után nem volt annyi erő, hogy pontot raboljanak Debrecenből.