Vágólapra másolva!
Négy vereség után megszületett a Chicago első győzelme az NBA-ben, a Bikák 97-93-ra nyertek a Detroit ellen. A Bulls ezzel egyben vissza is vágott a Pistonsnak a rájátszásbeli vereségért, akkor a michiganiek ütötték el továbbjutástól a Chicagót. Rasheed Wallace hiába hozott össze 36 pontot, a Detroit elvesztette veretlenségét, amiben nagy szerepet játszott a Tyrus Thomas, Ben Gordon, Luol Deng trió, amely 52 pontot termelt.

A New Jersey húszpontos hátrányban volt az első félidőben a Washington ellen, de aztán Richard Jefferson két büntetőjével mégis sikerült megnyerni a meccset. A Nets így ötből négyszer nyert, ami az elmúlt öt év legjobb idénykezdetének számít, a fővárosiak viszont zsinórban negyedszer zakóztak.

Baron Davis az elmúlt rájátszásban kulcsszerepet játszott abban, hogy a Golden State óriási meglepetésre elbúcsúztatta a Dallast, és most is minden tekintet rászegeződött, amikor a meccs végén felemelt egy hármast, de a labda nem hullott be a gyűrűbe, a Mavericks pedig Devin Harris büntetőivel eldöntötte a meccset.

eredmények:
New Jersey Nets - Washington Wizards 87-85
Chicago Bulls - Detroit Pistons 97-93
Golden State Warriors - Dallas Mavericks 115-120