Vágólapra másolva!
Legyőzhető ellenfeleket kaptak a női kézilabda EHF-kupa és KEK nyolcaddöntőiben érdekelt magyar csapatok a keddi, bécsi sorsoláson. A Debrecen a román Rulmentul Brasov, a Dunaferr a szerb Knjaz Milos, a Cornexi pedig a spanyol Itxako-Navarra ellen lép majd pályára, s amennyiben a Ferencváros nem pottyan ki végleg a BL-ből, úgy a zöldek is ibériai riválist kapnak a KEK-ben, az Akaba BeraBerát.

Az EHF-kupában a Cornexi-Alcoa-AutoBahn - amely az előző körben bravúrral jutott tovább a dán Aalborgon - ezúttal a spanyol Itxako-Navarrával játszik, a Dunaferrnek pedig a szerb Knjaz Milos jutott. Mindkét magyar gárda idegenben kezd.

A KEK-ben a DVSC-Aquaticum a román Rulmentul-Urban Brasov ellen lép pályára, a debreceniek otthon játsszák az első mérkőzést. Itt csatlakoznak majd a mezőnyhöz a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik helyezettjei, erre a Budapest Bank-FTC-nek van jó esélye. Amennyiben a népligetiek átkerülnek a KEK-be, akkor a 16 között a spanyol Akaba BeraBera együttesével meccselnek.

A magyar érdekeltségű párharcok, nyolcaddöntő (játéknapok: 2008. február 9/10. és 16/17.)
EHF-kupa:
Itxako-Navarra (spanyol) - Cornexi-Alcoa-AutoBahn
Knjaz Milos (szerb) - Dunaferr

KEK:
a BL D csoportjának 3. helyezettje (FTC?) - Akaba BeraBera (spanyol)
DVSC-Aquaticum - Rulmentul-Urban Brasov (román)