Vágólapra másolva!
A Honvéd és a Dunaújváros nőivízilabda-csapata is tökéletes mérleggel, csoportelsőként csatlakozott a BEK 16-os mezőnyéhez.

női Bajnokcsapatok Európa Kupája, selejtező, C csoport: Dunaújvárosi Főiskola-ELCO - Leiden Oestgeest (holland) 8-7 (1-1, 3-2, 0-1, 4-3)
a magyar gólszerzők:
Varga A. 3, Brávik F. 2, Benkő N., Szücs, Poszkoli 1-1

Izgalmas, végig nagyon szoros mérkőzést vívtak egymással a felek, az elején a hollandok, aztán rendre a hazaiak vezettek egy góllal. A harmadik negyedben, 4-3-as dunaújvárosi előnynél Varga Andrea büntetőt rontott, de aztán ő maga javított: háromszor is betalált a leideni alakulat hálójába. A vendégek azonban szívósan tapadtak a magyar együttesre, s a finisben 7-7-re álltak a csapatok, amikor - a legutolsó (!) másodpercben - Brávik Fruzsina megszerezte a győztes gólt. Így a DL-ELCO a legjobb 16 között folytathatja a BEK-ben.

A négyes másik meccsén: Bochum (német) - Vrutky (szlovák) 22-5

A dunaújvárosi selejtezőcsoport végeredménye (az első három jutott tovább): 1. Dunaújvárosi Főiskola-ELCO 9 pont, 2. Oestgeest 6, 3. Bochum 3, 4. Vrutky 0

B csoport:
Domino-Honvéd-Polo SC - Olympic Nice (francia) 11-6 (1-0, 4-4, 2-2, 4-0)
a magyar gólszerzők:
Tomaskovics 4, Kisteleki D. 3, Kotsidou 2, Takács, Tóth I. 1-1

A Honvéd, amely remek hajrával kerekedett felül végül is biztosan riválisán, többi selejtezős ellenfele közül a svéd Linköpinget 32-2-re, a spanyol Mediterranit 14-6-ra, az angol Liverpoolt pedig 14-3-ra verte.

A kupasorozat következő körét, amelynek tétje már a nyolc közé jutás lesz, december 20. és 22. között rendezik. A legjobb 16 között mind a négy selejtezőcsoportból az első három folytathatja, s hozzájuk csatlakozik kiemeltként az előző kiírás négy legjobb együttese.