Egy hónapot vár a leépítéssel a BKV

Vágólapra másolva!
Egy hónapig még biztos, hogy a jelenlegi létszámmal és járatszámmal üzemel a BKV. A szakszervezetek kezdeményezésére ugyanis egy hónappal későbbre, január 29-re halasztotta a tervezett 350 fős létszámleépítéssel kapcsolatos döntését a cég vezetése pénteken.
Vágólapra másolva!

A szakszervezetek január 29-éig egyeztetnek a menedzsmenttel, és igyekeznek meggyőzni a vállalat vezetését arról, hogy nincs szükség a 350 fős csoportos létszámleépítésre - közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSzSz) elnökségi tagja.

A döntés elhalasztását megerősítette Regőczi Miklós, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgatója is.

Ugyancsak zajlik még az új tarifa megvitatása is. A BKV Zrt. 2008. évre tervezett tarifáinak kialakításának alapelveit tartalmazó dokumentummal kapcsolatban bárki elküldhette véleményét, észrevételét a [email protected] e-mail címre.

A javaslataikat beküldők számára a BKV Zrt. csütörtök délután vitafórumot rendezett. A szervezetk több javaslatot tettek le a vezetőség elé, melyeket a BKV Zrt. igyekszik majd hasznosítani a tarifarendszer végleges kialakítása során.A tervek szerint átlagosan 13 százalékos emelés várható.