Vágólapra másolva!
Az itthon igen látványosat bukó Ugly Betty - Címlapsztori az USA-ban nem teljesített rosszul, és újabb sztárvendégekkel akarják megerősíteni a nézettséget. Banderas az elcsúfított Betty álmában tűnne fel.
Vágólapra másolva!

A spanyol seriesadictos.com úgy tudj, ahogy Salma Hayek, aki az Ugly Betty producere, megkörnyékezte Antonio Banderast, és a szintén spanyol Penélope Cruzt, hogy szerepeljenek a sorozatban. Victoria Beckham és Lindsay Lohan már megtették, de ez egyáltalán nem szokatlan az amerikai sorozatok esetében: gyakran ugrik be egy-egy neves hollywoodi sztár egy nyúlfarknyi szerepre, nem is mindig a pénzért, gyakran csak azért, mert kedveli a sorozatot, vagy jó barátja a rendező, a producer, és nem akarja megbántani.

Banderas Salma Hayeknek sok szerencsét kívánt, de nem erősítette meg a pletykákat. "Jó lenne. És nagyon érdekes lesz, ha összejön" - mondta az andalúz, akit még Almodóvar fedezett fel a film számára, miután fiatalon megcsodálta őt egy színházban. Ha tényleg rábólint a felkérésre, akkor América Ferrara, azaz Betty álmában bukkanhat fel, csak önmagát kell alakítania.

Mivel az amerikai tévés írók sztrájkja miatt nem csak az Ugly Betty, hanem a legtöbb sorozat közeljövője komoly veszélyben van, korai lenne megmondani, mely részben, mikor kerülhetne a képernyőre Banderas.