HD-videót is rögzít a fényképező

Vágólapra másolva!
A Samsung NV24HD az első készülék a dél-koreai gyártó kínálatában, amely 720p mozgóképet képes felvenni. A tíz megapixeles kamerát a Las Vegas-i CES 2008 elektronikai kiállításon mutatták be a nagyközönségnek.
Vágólapra másolva!

A Samsung NV24HD érdekessége a teljesen egyedi kezelőrendszer, illetve a 2,5 colos hátfali kijelző, amely OLED technológiával készül, vagyis a remények szerint az LCD-nél jobb minőséget és alacsonyabb fogyasztást ígér.

Forrás: [origo]

A fényképezőgépbe elektronikus és optikai képstabilizátort egyaránt szerelnek, a választható legnagyobb fényérzékenység pedig ISO 3200-ra módosult az elődhöz képest, de ezt valószínűleg nem érdemes használni az erős képzaj miatt.

Az új dél-koreai kütyüt HDMI kimenettel látják el, így a rögzített HD felbontású filmeket külön lejátszó nélkül meg lehet tekinteni a megfelelő LCD és plazma tévéken. Hab a tortán, hogy távirányítót is mellékelnek a készülékhez, igaz, ez állítólag csak egyes Samsung képernyőkkel működik. A kamera márciusban jelenik meg az online boltok polcain, ára az Egyesült Királyságban 85 ezer forint körül alakul majd.

Forrás: [origo]