Vágólapra másolva!
A veretlenül csoportelső CSZKA Moszkvánál, illetve Valenciánál zárja a csoportkört az MKB-Euroleasing Sopron és a MiZo Pécs 2010 a nőikosárlabda Euroligában.

Az A jelű hatosban 5/4-es mérlegükkel harmadik soproniak kedden lépnek pályára az orosz "All Star-válogatott" (9/0) otthonában, amely a hétvégén 82-51-es szentpétervári diadallal melegített.

A magyar bajnok pénteken ugyancsak simán, 91-48-ra nyert a sereghajtó Szombathely vendégeként. A moszkvaiak decemberben 80-75-re bizonyultak jobbnak az MKB Arénában, és az előjelek szerint nem saját otthonukban fogják begyűjteni idénybeli első kudarcukat.

Hasonlóan nehéz feladat előtt áll a D csoportban 6/3-mal második Pécs, amely szerdán a legyőzhetetlennek tűnő Valenciánál vendégeskedik. A baranyaiak vasárnap 91-54-es sikerrel távoztak Nagykanizsáról, az azonban nem mellettük szól, hogy a spanyol elitalakulat másfél hónapja - a CSZKA-hoz hasonlóan - 80-75-re nyert Magyarországon.

A Sopron és a Pécs is már korábban biztosította helyét az Euroliga két győzelemig tartó nyolcaddöntőjében. Kedden a moszkvai meccs magyar idő szerint 17.30, szerdán a valenciai összecsapás 20.30 órakor kezdődik.