Vágólapra másolva!
Rajongóihoz fordult segítségért Missy Elliott. Honlapján keresztül kéri őket, hogy döntsék el milyen címre keresztelje pár hónapon belül megjelenő új korongját. A rapper hölgy állítólag már kifogyott az ötletekből.
Vágólapra másolva!

Missy Elliott idén májusban három év után új stúdióalbumot dob piacra. Immáron a hetedik nagylemezére készül, ami neki is elég komoly fejtörést okoz, főleg, ami a korong címét illeti. Missy úgy döntött, rajongóihoz fordul, döntsék el ők, mire keresztelje a következő lemezt. Saját honlapjára tette ki a felhívást, ami egyben értékes verseny is, hiszen Missy főszponzora jóvoltából egy 500 dolláros Adidas csomagot kap ajándékul a legjobb ötlet beküldője, mindamellett, hogy ő lesz egyben a lemez névadója is.

"Most Titeket, rajongóimat szeretnélek megkérni, hogy segítsetek nekem egy jópofa lemezcímet találni. Ez már a hetedik albumom és már szinte minden címötletemet felhasználtam, mondhatni, hogy lövésem sincs hogyan is hívják ezt a lemezt." - mondta Missy abban a videóüzenetben, amit rajongóinak címzett.

Ötletadásra viszont már egyre kevesebb az idő, mivel február 20-án zárul a pályázat. A Virginia-i illetőségű Missy utoljára 2005-ben jelentett meg stúdiólemezt, a The Cookbook-ot, amit azóta csak egy best of válogatáslemez követett Respect M.E. címmel 2006. őszén. A mostani albumról még túl sokat nem tudni, de elég nagy az esély, hogy az a két dal is felkerül a korongra, ami alig pár hete látott napvilágot egy filmzene kapcsán. A Ching-a-Ling és a Shake Your Pom Pom is hallható ugyanis a Step Up 2 the Streets című amerikai filmben. Az utóbbi dal egyébként Timbaland nevéhez fűződik részben, mivel ennek a számnak Timbaland volt a producere.