Avril Lavigne is saját ruhakollekciót dob piacra

Vágólapra másolva!
Megirigyelve kollégái sikerét, Avril Lavigne is saját ruhakollekcióval rukkol elő hamarosan. Olyan illusztris elődök után lép be a divatszakmába, mint Gwen Stefani, Beyoncé vagy épp Jennifer Lopez.
Vágólapra másolva!

Az Abbey Dawn névre hallgató márka kifejezetten a tinédzser korosztályra fókuszál, főleg a fiatal énekesnő eddigi fellépő ruháit, saját stílusát idézi meg, ahogy ezt szlogenjükben meghatározták, "autentikus rock egy kis nőiességgel vegyítve".

"Nagy izgalommal várom, hogy végre bemutathassam a saját ruhamárkámat, az Abbey Dawn-t. Az Abbey Dawn alapvetően egy egyedi stílusra törekszik, nagyban az én állandóan változó ízlésemet tükrözi majd" - nyilatkozta a 23 éves énekesnő.

A kollekciót elsőként az Egyesült Államokban népszerű Kohl üzlethálózatban lehet majd felfedezni, a tervek szerint júliustól pedig valamennyi nagyobb boltban kapható lesz.

"Avril Lavigne egy kiváló előadó széles rajongótáborral, akik akár a boltba is bemennek kedvencük által megálmodott ruhadarabokért" - fűzte hozzá a Kohl vezérigazgatója, Don Brennan.

Az iskoláslány stílusú első darabok közvetlenül Avril Girlfriend című klipjében használt ruhák alapján készülnek, két alapvető dizájnban. Az egyik a rock and roll stílust ötvözi a nőiességgel, merész színekkel és nagy mintákkal, míg a másik típusú ruha a reggae és a görkoris stílus elemeit vegyíti, tradicionális skótszövet, kockás és csíkos motívumokkal.