Ingyen nézhető a netről a South Park

Vágólapra másolva!
Trey Parker és Matt Stone népszerű szabadszájú rajzfilmsorozatának összes epizódját legálisan meg lehet nézni az alkotók honlapján.
Vágólapra másolva!

A sorozat hivatalos honlapja, a héten videogalériával bővült, melyen a South Park összes epizódját publikálták. A YouTube-hoz hasonló webes felületen keresztül mind a tizenkét évadja elérhető teljesen ingyenesen, bár a lejátszás előtt és közben a látogatóknak időnként reklámokat is meg kell tekinteniük. A DailyTech beszámolója szerint a honlapon cenzúrázatlan változatban tesznek közzé minden részt, így a rajongók például azokat a káromkodásokat is meghallgathatják, amelyeket egyébként a tévében kifütyültek, de a bizonyos országokban végül adásba sem került, botrányos epizódokat is megtekinthetik.

Míg az oldalon elérhető teljes epizódokat külön ismertetővel is ellátták, ezeket csak linkelni lehet, mintegy háromezer rövidebb klipet - melyek többnyire emlékezetes, vagy vicces jelenetek - melyeknek blogra, weboldalra befűzését (embed) is engedélyezik. Bár a videonéző felület teljes képernyős módot is kínál, ez valójában nem nagyítja ki, csak nagyjából a monitor hetven százalékára a tartalmakat.

Forrás: [origo]
A Souath Park Studios oldala a teljes epizódokkal

Az oldalon avatár-generáló, Flash-játékok és más szórakoztató tartalmak is elérhetők már jó ideje. Parkernek és Stone-nak egyébként 2011-ig szóló szerződése van a sorozatot sugárzó Comedy Centrallal, azaz három évadot még biztosan megél majd a South Park.