Vágólapra másolva!
Áprilisban indul a Poén nevű tévécsatorna, melyen Farkasházy Tivadar havonta jelentkező műsort szerkeszt.
Vágólapra másolva!

A Poén csatorna április 2-án indul, és - mint az a nevéből könnyen kitalálható - csupa humoros műsort tár a közönség elé. A kínálatban sitcomok, komédiasorozatok szerepelnek (például Egy rém rendes család, Ugly Betty - Címlapsztori, Született feleségek, South Park, Pasik), valamint olyan magyar gyártású műsorok, mint a Kész átverés, az Ötökör vagy a Cadillac Drive.

Az RTL Klubban is résztulajdonos IKO-csoport új csatornáján minden hónap második vasárnapján jelentkezik a Telekabaré, melyet Farkasházy Tivadar fog szerkeszteni. Már az első adásban olyan színészek lépnek a kamerák elé, mint Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Bajor Imre és Kern András, akikkel Farkasházy a Heti hetes-ben is együtt szerepel.

"Úgy éreztem, hogy talán ezek szerint mégis volt egy szakmám. Több mint három évtizedet húztam le állami börtönben, azaz a közszolgálati médiánál, most egy kereskedelmi tévé szabadságot ajánlott. Azt csinálhatom, amihez értek, azokkal, akikkel dolgozni szeretek" - nyilatkozta Farkasházy, aki tavaly nyáron kényszerült megválni a Rádiókabaré-tól.