Olcsóbb jegyek az Erste új hitelkártyájával

Vágólapra másolva!
Olcsóbban vehetnek mozi- és koncertjegyeket és más hasonló kedvezményekhez jutnak az Erste Bank és Sláger Rádió új közös hitelkártyájának tulajdonosai. A hétfő óta igényelhető MasterCard típusú hitelkártya birtokosai ugyanis 7 és 50 százalék közötti kedvezménnyel vásárolhatnak a Cinema City, az IBUSZ, a KIKOL, az OpticNet, a Ticket Express, a TvNetwork hálózatában.
Vágólapra másolva!

Az új hitelkártyát igénylők automatikusan a Sláger Hitelkártya Klub tagjai lesznek, ami több kedvezménnyel jár. A kártyabirtokosok kapnak egy ajándék track-et a Track.hu-tól, amelynek segítségével egy szabadon választott zenét ingyen tölthetnek le az oldaról.

A Sláger Hitelkártya birtokosai 20 százalék kedvezményt kapnak a Cinema City mozihálózat 12 városban működő 13 mozijában. A Cinema City Arénában a kedvezmény a VIP és az IMAX mozikra is érvényes. Emellett 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak koncertjegyet a Ticket Expressnél , 10 százalékos kedvezményt kapnak az IBUSZ saját szervezésű külföldi katalógosútjaiból.

A kártya hűségnyilatkozat vállalása nélkül 10-50 százalék közötti kedvezményre jogosít a TvNetwork internet-, kábeltelevízió és kábeltelefon szolgáltatásainak listaárából. A KIKOL-ban történő vásárlás esetén pedig a megvett áruk értékének 10 százaléka a helyszínen levásárolható. A kártyával a vásárlás értékétől függően 7 és 15 százalék közötti kedvezmény jár a napszemüvegek, szemüvegkeretek és szemüveglencsék vásárlása esetében az OpticNet partnereknél.

Ha az ügyfelek regisztrálnak a www.slagerhitelkartya.hu weboldalon, személyre szabott csengőhangokkal, sms-jelzésekkel és ébresztőkkel ajándékozzák meg őket, de például megismerhetik a Sláger Rádió stúdióit, betekinthetnek a reklámkészítés folyamatába és megnézhetik, honnan szól a Bumeráng vagy a Szerelem hullámhosszán. Emellett különleges meglepetésekkel várják a klub tagjait a Vogavadászat heteiben vagy a Sláger Rádió Megaparty helyszínén is.

A hitelkártya használatához nem szükséges folyószámlát nyitni vagy a fizetést a bankhoz utalni, ugyanakkor a hitelkártyán személyre szabott hitelkeret akár külföldön is felhasználható. A kártyabirtokosnak a fizetési határidőig elegendő havonta a minimum fizetendő összeget törleszteni, ezen felül szabadon dönthet a visszafizetés üteméről az aktuális kamat megfizetése mellett.

Ha pedig az ügyfél a fordulónapon fennálló teljes tartozását, azaz vásárlások, a készpénzfelvételek, a kamatok és díjak összegét a fizetési határidőig teljes egészében visszafizeti, az adott elszámolási időszak vásárlásai a vásárlás időpontjától a visszafizetés időpontjáig, de legfeljebb 45 napig mentesülnek a kamatfizetés terhe alól.

A Sláger Hitelkártyához díjmentes külföldi baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, illetve asszisztencia-szolgáltatás kapcsolódik. A kártyához díjmentes TeleBank és SMS szolgáltatás is jár, amelynek keretében kérésre a KártyaŐr szolgáltatás részeként minden tranzakcióról automatikus SMS üzenet formájában tájékoztatást ad a bank, illetve a fordulónapi SMS szolgáltatás keretében a bank SMS-ben küldi meg az aktuális egyenleget, valamint a minimum fizetendő összeget és a fizetési határidőt.