Vágólapra másolva!
Tavaly Pálinger Katalin személyében még magyar kapusa volt a Krim Ljubljana nőikézilabda-csapatának, s nem kizárt, hogy jövőre is egy magyar válogatott hálóőr áll a szlovén együttes kapujában. Információink szerint ugyanis a klub Triffa Ágnest, a DVSC-Aquaticum játékosát figyeli.

Egy éve még Kindl Gabriella, Siti Eszter és Pálinger Katalin személyében három magyar válogatottal is rendelkezett a Krim Ljubljana nőikézilabda-csapata, de ha minden a szlovének tervei szerint halad, akkor jövőre ugyanennyire nőhet a kontingens.

A klub ugyanis a 2008-2009-es évadra alapos vérfrissítést tervez, nemcsak Bojan Cotar vezetőedző távozik (helyére az egykori szlovén szövetségi kapitány, Marta Bon a legesélyesebb), hanem jó néhány ismert csillag is.

Ugyan Kindl Gabriellától megválik a csapat (ő a montenegrói Buducnost játékosa lesz), ám a hírek szerint a ferencvárosi Zácsik Szandra mellett újabb magyart figyel a szakvezetés.

Információnk szerint a távozó orosz Tatjana Alizar helyére (a szlovén válogatott Sergeja Stefanisin mellé) ugyanis Triffa Ágnes a kiszemelt, akinek egyéves szerződése a szezon végén lejár a DVSC-Aquaticum csapatánál.

Triffa a szezon során legtöbbször Tánya Vorozscova cseréje volt, így nem elképzelhetetlen, ha valóban ajánlatot kap a szlovénektől, akkor kipróbálja a légióskodást is.