Vágólapra másolva!
Először beszélt a nyilvánosság előtt múlt heti transzvesztita-botrányáról Ronaldo, az AC Milan térdsérüléséből lábadozó brazil futballsztárja.

A világbajnok csatár múlt kedden az előkelő riói Barra da Tijuca negyedben három örömlánynak tűnő személlyel távozott egy éjszakai klubból. Egy motelbe mentek, ám nem sokkal később kiderült, hogy a nők valójában nőimitátorok voltak.

"Összevesztem a barátnőmmel, ezért vetettem bele magam az éjszakába. Fogalmam sem volt, hogy transzvesztitákkal kezdtem ki, teljesen heteroszexuális vagyok, ezért azonnal ki akartam fizetni a megbeszélt összeget. Ketten beleegyeztek, a harmadik viszont horribilis pénzt kért a hallgatásáért, így került a rendőrség és a média elé az ügy. Nagyon hülye voltam, örökre odalett a hírnevem" - mondta a 31 éves klasszis egy tévéinterjúban, amelyet tengerparti kastélyában adott Angra dos Reisben.

A három prostituált azzal vádolja Ronaldót, hogy nem fizette ki a megbeszélt járandóságukat, drogot fogyasztott és megfenyegette őket, hogy bajuk esik, ha nyilvánosságra kerül az ügy. Egyikük a rendőrség szerint 50 ezer reált (4,8 millió forint) követelt tőle a titoktartásért cserébe.

"Amikor elmondtam a barátnőmnek a dolgot, csúnyán leszidott, de aztán biztosított a támogatásáról. Nagyon nehéz lehetett számára megbocsátani nekem. Most úgy érzem, mintha egy hurrikán földig rombolta volna a kapcsolatunkat, amelyet kezdhetünk elölről építeni" - tette hozzá Ronaldo.