Ismét őrizetbe vették Amy Winehouse-t

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették szerdán Londonban Amy Winehouse brit énekesnőt, akit kábítószer birtoklásával gyanúsítanak - közölte a Scotland Yard. A 24 éves énekesnőt késő délután hallgatták ki egy kelet-londoni rendőrőrsön, ahol "önként" jelent meg egy idézésre.
Vágólapra másolva!

A The Sun című bulvárlap január végén tett közzé felvételeket az énekesnőről, amelyen feltehetően kokainszármazékot tartalmazó pipát szívott, mielőtt megjelent volna férje, Blake Fielder-Civil bírósági meghallgatásán. Az énekesnőt néhány nappal később hallgatták ki az ügyben. Winehouse az incidens után elvonókúrába is kezdett.

Ez rövid időn belül immár a második alkalom, hogy Amy Winehouse-t beidézték a rendőrségre. Április végén amiatt hallgatták ki, mert egy átlumpolt éjszaka után bántalmazott - állítólag fejbe vágott, illetve pofon ütött - két férfit egy lokálban az előkelő Camden negyedben. A kihallgatás a sztár őrizetbe vételével végződött, majd beismerő vallomása után másnap vádemelés nélkül szabadlábra helyezték.

A soul nagyasszonyának tartott, egyre botrányosabb életvitelű brit énekesnő februárban öt Grammy-díjat kapott és április 25-én került be 10 millió fontra becsült vagyonával a brit sztárvilág ifjú milliomosainak elitklubjába.