Szélessáv-kereső az [origo]-n

Vágólapra másolva!
Az [origo] és a Szélessáv Alapítvány együttműködésének köszönhetően olvasóink lapunk Techbázis rovatából közvetlenül is elérhetik az alapítvány adatbázisát, és keresgélhetnek internetes díjcsomagot.
Vágólapra másolva!

Techbázis rovatunkban a Szélessáv Alapítvány jóvoltából a jövőben keresgélhetnek olvasóink a szélessávú internetes díjcsomagok közt. Az alapítvány évek óta gyűjti, és teszi kereshetővé az internetszolgáltatók szélessávú csomagjait. Adatbázisában naprakészen tartja nyilván az ország összes pontján elérhető kábeles és DSL-es hozzáférés árát és egyéb paramétereit.

A kereső - amit rovatunk jobb oldalának oszlopában talál az Olvasó - cím alapján mutatja meg az éppen ott elérhető szolgáltatók és csomagok listáját. A település és az utcanév kiválasztását követően egy új oldalon láthatók a díjcsomagok. Az általában széles kínálatból az egérrel klikkelve lehet kiválasztani azokat a csomagokat, melyek részletei érdeklik a látogatót. Több csomagot úgy lehet kiválasztani, hogy az egérklikkelések ideje alatt a Ctrl gombot nyomva kell tartani.

A kiválasztott csomagokról először csak az ár, és a sebesség adatai láthatók, ezeket a világoskék színű linkre kattintva lehet tovább bontani: ekkor már a csomaghoz tartozó szolgáltatások, és a szolgáltató elérhetőségei is láthatóvá válnak. Az adatok a Szélessáv Alapítvány oldalán is elérhetők a www.szelessavkereso.hu címen.