A CBA látja el a Mol-kutak üzleteit

Vágólapra másolva!
Az idén 1,5 milliárd forintos forgalom-növekedést vár a CBA Kereskedelmi Kft. a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.-vel kötött megállapodástól, amelynek értelmében a magyar tulajdonú társaság látja el élelmiszer termékekkel a Magyarországon működő 320 Mol benzinkút üzleteit.
Vágólapra másolva!

A szerdán életbe lépő, határozatlan idejű szerződés szerint a CBA 800 különböző termékkel látja el a Mol Shopokat. A megállapodás előkészítésekor hosszú távú tervként felmerült az együttműködés kiterjesztése a Mol külföldi töltőállomásain működő üzletek ellátására - áll a CBA keddi közleményében.

A cég május elején kezdte meg az üzletek feltöltését, és a tervek szerint a hónap végén már az összes magyarországi Mol-kútnál a CBA termékei kaphatóak majd. A megállapodás várhatóan 1,5 milliárd forinttal növeli a CBA Kereskedelmi Kft. idei forgalmát. A cég 2008-as üzleti terve 22,5 milliárd forint nettó éves bevételt irányoz elő, a tavalyi 21,9 milliárd forinttal szemben.

A CBA Kereskedelmi Kft. 1992-ben alakult, jelenleg 22 regionális központból áll. Ezek látják el a franchise rendszerben működő CBA bolthálózatot, amelynek pillanatnyilag 2.950 tagja van, több mint 800 magyar kis- és középvállalkozást ölel fel és csaknem 35 ezer embernek ad munkát. A hálózat a társaság közleménye szerint hetente 5-6 üzlettel bővül.