Cukorbáró áll a gyilkos mellé

Vágólapra másolva!
A Dexter harmadik évadjában visszatérő szerepet kapott Jimmy Smits, akinek arcát számos sorozatból, például a Cukorbáró-ból ismerhetjük.
Vágólapra másolva!

A Viasaton a korábbi tervek ellenére csúszik a Dexter második évadja (helyette az első szezon ismétléseit adja a csatorna), de a tengerentúlon már javában dolgoznak az ősszel érkező harmadik szérián.

Ebben kapott egy nagyobb szerepet Jimmy Smits, akit legutóbb a Cukorbáró címszerepében, Alex Vegaként láthattunk a TV2 képernyőjén. Előtte Az elnök emberei-ben játszotta a demokrata párti elnökjelöltet, de láthattuk például a magyarul New York rendőrei címet kapott NYPD Blue-ban vagy az Egyesült Államok átellenes partján játszódó L. A. Law-ban is.

A színész a Dexter következő évadjában tizenkét epizódból tízben fog játszani egy Miguel Prado nevű kerületi ügyészt, aki a címszereplőnek segít felgöngyölíteni egy gyilkosságot, ami - a sorozatot adó Showtime csatorna közleménye szerint - mindkettőjük életére hatással van.

Karakteréről annyit lehet még tudni, hogy munkáját tekintve igen ambíciózus, amin nem is lehet csodálkozni, tekintve, hogy a férfi Miaminak egy olyan családjából származik, amely igen szorosan kapcsolódik a helyi politikai elithez.