Kínával és a kazahokkal is meccselnek Görbiczék

Vágólapra másolva!
Lenyűgözőek a létesítmények, valósággal lüktet a város, minden szép és elegáns - mondta Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára azt követően, hogy hazaérkezett Pekingből, az augusztusi olimpia helyszínéről.
Vágólapra másolva!

"Szédítően jó olimpia lesz. Minden létesítmény fantasztikus, főleg az újonnan épültek. Sok helyszínen jártunk, feltérképeztük az edző- és versenycsarnokokat, valamint az olimpiai falut is" - nyilatkozta Sinka.

Hozzátette, az olimpia előtt, augusztus 5-én a kínai válogatottal sikerült már lekötni egy edzőmeccset, másnap pedig a kazahokkal szeretnének játszani, várják a rivális válaszát.

Sinka megjegyezte: pontos, órára lebontott program a héten várható. Az biztos, hogy az első két meccset, augusztus 9-én és 11-én a svédek és a brazilok ellen helyi idő szerint délelőtt - vagyis közép-európai idő szerint hajnalban - rendezik.

Augusztus 13-án a németekkel, és 15-én az oroszokkal helyi idő szerint este, vagyis magyar idő szerint kora délután, míg 17-én a dél-koreaiak ellen helyi idő szerint délután - vagyis amikor Magyarországon reggel, délelőtt van - játszik a Hajdu-csapat.