Vágólapra másolva!
Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke egyetlen labdarúgóért - így Cristiano Ronaldóért - sem hajlandó 100 millió eurót fizetni. Ezt arra (is) reagálva közölte, hogy Bernd Schuster, a csapat német vezetőedzője vasárnap a DSF televízióban nyilatkozva sejteni engedte, hogy akár ilyen mértékű áldozatvállalásra is kész lenne a spanyol klub a jelenleg a Manchester Unitedben játszó portugál támadó megszerzéséért.

"Annyit fizetünk, amennyit kell" - jelentette ki a hétvégén Schuster. "Soha nem fizetünk 100 millió eurót egy játékosért" - replikázott utóbb Calderón.

A spanyol média 80 millió euróra becsüli azt az összeget, amely lehetővé tenné a klubcserét.

A madridi elnök szerint ugyanakkor ez a kérdés pillanatnyilag nincs napirenden, mivel a Manchester United nem kíván megválni sztárfutballistájától. Calderón közölte még, hogy a Real Madrid jelenleg passzív magatartást tanúsít, várja, hogy Ronaldo határozottan eldöntse, mit szeretne.

A News of the World című lap vasárnapi száma szerint a csatár már jelezte, Madridban szeretné folytatni pályafutását. Az Independent ugyancsak vasárnap arról írt, hogy Ronaldo lehet a világ legdrágább játékosa, akiért a madridiak 100 millió eurót kínálnak, vagy 80 milliót és a holland válogatott Wesley Sneijdert adnák oda a manchesterieknek.

A 23 éves portugál válogatott klasszis az elmúlt szezonban 42 góllal járult hozzá a manchesteriek fantasztikus szerepléséhez, a Bajnokok Ligája és a Premier League megnyeréséhez.