KITT hangján szól a Knight Rider GPS

Vágólapra másolva!
Elsőként a Miónak jutott eszébe, hogy lecsapja a régóta kínálkozó magas labdát: a Knight Rider GPS az eredeti sorozat csodaautója, KITT hangján üdvüzli a felhasználót.
Vágólapra másolva!

A modell nem csak a feltöltött hangfájlokban tér el a hétköznapi készülékektől. A kijelző fölött a sorozat eredeti betűtípusával szedett Knight Rider felirat látható, a képernyő két oldalán pedig a KITT orráról ismert vörös fények, amelyek beszéd közben villognak is, bekapcsolás után pedig az autó szkenner-hangeffektjét utánozzák.

Forrás: Mio

A GPS kijelzőjén is egy mini-KITT mutatja az autó aktuális pozícióját, és a készülék menüjének színvilágát, ikonjait is a sorozathoz szabták. A modell bekapcsolás után Michael néven köszönti tulajdonosát, de a menüben több mint kétszáz angol keresztnév közül lehet választani, ha a felhasználó megenged egy kis eltérést a Knight Rider eredeti hangulatvilágától.

A modellt egyelőre csak az USA-ban dobják piacra idén év végén, az ára 270 dollár, vagyis nagyjából 40 ezer forint. Ezzel nem tartozik a drága GPS-ek közé. A tökéletes Knight Rider-hangulat költségét így csak egy élethű, 1982-es, fekete Pontiac Trans Am beszerzése és igény szerinti átalakítása növeli meg igazán az igazi rajongók számára.